Enciklopedia ime e parë

Buch

Titel: Enciklopedia ime e parë : [Njerëzit, Bimët, Kafshët, Shkenca, Hapësira, Teknologja ; Me njohuritë bazë për lexuesit e vegjël dhe me më shumë se 700 fotografi dhe ilustrime] / [Anita Ganeri dhe Chris Oxlade]
Originaltitel: Encyclopedia First Reference for Young Readers
Person(en): Ganeri, Anita ; Oxlade, Chris
Sprache: Albanisch
Originalsprache: Englisch
Umfang: 160 S. : überw. Ill.
Erschienen: Tirana : Aeditions, 2010
ISBN/Preis: 978-9-99564147-4 geb. : EUR 16,00
Signatur: Kinder > Sprachen Albanisch Wissen