Smørrebrød
Buch

- Titel: Smørrebrød : Scandinavian open sandwiches ; more than 35 recipes, from traditional to modern / Brontë Aurell ; photography by Peter Cassidy
- Person(en): Aurell, Brontë [Verfasser*in] ; Cassidy, Peter [Fotograf*in]
- Organisation(en): Ryland Peters & Small Ltd. [Verlag]
- Ausgabe: 1st printing
- Sprache: Englisch
- Originalsprache: Englisch
- Umfang: 143 Seiten : Illustrationen ; 24 cm
- Erschienen: London : Ryland Peters & Small, 2025
- ISBN/Preis: 978-1-78879-645-3 Festeinband : EUR 22.00
- Signatur: RAT und TAT > Kochen und Backen
- Xcl 4 SKAN AURE•/21 Englisch Xcl 4
- Achtung! Neue Medien können einen abweichenden Standort aufweisen. Bitte prüfen Sie den genauen Standort in der Verfügbarkeitsanzeige.
Inhalt: This indispensable guide will provide everything you need to know to create the best open sandwiches and inspire you to find new and delicious flavours to try out. Chapters are divided into Fish, Cold Cuts, Veggie, Sweet & Cheese, and Breads, Sides & Toppings, featuring the likes of Herring, Skagenrora, Danish Meatballs, Roast Pork, Beet & Egg, Mushroom Paté, and Blue Cheese with Ginger, to name just a few. Also includes a brief history of Scandinavian open sandwiches and invaluable hints and tips for successfully making them yourself.
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